Vinkit kestävien pihakalusteiden valitsemiseen

Tiesitkö, että lähes kaikki pihakalusteemme on tehty teräksestä ja PVC-rottinkista. Teräs ja PVC-rottinki ovat suosittuja materiaaleja pihakalusteissa, eikä ihme. Olemme listanneet muutamia syitä, miksi ne ovat hyviä valintoja:

 

-Kestävyys: Teräs ja PVC-rottinki ovat erittäin kestäviä materiaaleja. Teräs on vahva ja säänkestävä, joten se kestää hyvin ulko-olosuhteita, kuten kosteutta, sadetta ja auringonvaloa. PVC-rottinki puolestaan on valmistettu synteettisestä polyvinyylikloridista, joka on erittäin kestävää ja säilyttää muotonsa pitkään.

 

-Säänkestävyys: Koska pihakalusteet altistuvat erilaisille sääolosuhteille, on tärkeää valita materiaali, joka kestää hyvin kosteutta ja UV-säteilyä. Sekä teräs että PVC-rottinki ovat erinomaisia valintoja tässä suhteessa. Ne eivät ruostu tai haalistu auringonvalossa, mikä tekee niistä pitkäikäisiä ja helppohoitoisia.

 

-Helppohoitoisuus: Molemmat ovat helppohoitoisia materiaaleja, jotka vaativat hyvin vähän huolenpitoa. Ne voidaan puhdistaa helposti saippuavedellä ja tarvittaessa kevyellä harjalla tai sienellä.

 

-Monipuolisuus: Terästä voidaan muotoilla monin eri tavoin, mikä mahdollistaa erilaisten pihakalusteiden valmistuksen. PVC-rottinki taas on joustavaa ja sitä voidaan punoa eri tavoin, mikä antaa mahdollisuuden monipuoliseen muotoiluun ja erilaisten kalustemuotojen toteuttamiseen.

 

-Kevyt rakenne: Liikuttaminen ja kantaminen on materiaalien keveyden ansiosta hyvin helppoa ja vaivatonta. 

 

Tutustu tarjontaamme ja pihasi kiittää! Neuvomme mielellämme, mikäli herää kysymyksiä. 

Takaisin blogiin